AFFILIATE PROGRAM

Több, mint csupán 15%
élethosszig tartó jutalék!

Szereted megosztani másokkal azokat a dolgokat amik jól működnek Neked? Ha igen, fejlődjünk együtt! Fedezd fel kizárólag a partner programban elérhető exkluzív lehetőségeket és jutalékot !

Csatlakozom
4.9/5
értékelés
15%
élethosszig tartó jutalék
1500+
aktív Shoprenteres kereskedő

Kezdjünk neki!

Máris közel állsz ahhoz, hogy többet keress velünk.

Csatlakozz 🎉

Vegyél részt a buliban azzal, hogy csatlakozol  a partnereink csapatához.

Ajánlj 📢

Kezdd el megosztani az általunk küldött egyéni linkedet és hagyd, hogy csepegjen az édes, ismétlődő jutalék!

Keress 🤑

Ez a legjobb rész! Keress pénzt minden alkalommal, amikor egy általad küldött ügyfél megújítja szerződését.

Vágjunk bele!

Világszerte 9200+ vállalkozás bízik bennünk

E-kereskedelmi szakértőként úgy látom, hogy a jó és hasznos ötleteken alapuló szolgáltatások kulcsfontosságúak az online kereskedelemben. A Rapid Search intelligens keresőmotorja tele van ilyen lehetőségekkel, ezért szívesen ajánlom partnerként is.
Folkmann Ferenc
CODEXPRESS - E-kereskedelmi szakértő
Az intelligens keresést használó ügyfeleinknek egyértelműen sokkal magasabb a konverziós aránya azokhoz képest, akik nem használják. A Rapid Search intuitív javaslatokkal és termékajánlásokkal magas színvonalú élményt nyújt az áruház látogatóinak; emellett a kapcsolódó adatokból is sokat lehet tanulni.
Hujber Robin
HD Marketing - Senior Google Ads Tanácsadó

Gyakran Ismételt Kérdések

Van valamilyen csatlakozási díj?

Nincs csatlakozási díj. Teljesen INGYENESEN csatlakozhatsz partnerprogramunkhoz!

Ki csatlakozhat?

Bárki csatlakozhat a programhoz, aki szeretné a Rapid Search-öt népszerűsíteni és képes számlát kiállítani. Azonban aktívan ajánlanod kell a szolgáltatást ügyfeleidnek ahhoz, hogy keresni is tudj. Ha csak regisztrálsz abból még nem lesz pénz.

Felhasználónak kell lennem a csatlakozáshoz?

Nem feltétlenül, azonban nem tudjuk eléggé hangsúlyozni annak fontosságát, hogy meg kell ismerned és meg kell szeretned a Rapid Search-öt, mielőtt népszerűsíteni kezdenéd. Ezáltal fogod megérteni, hogy mit csinál az alkalmazás, és ez a sikered egyik kulcsa lesz.

Hogyan leszek kifizetve?

Bármikor kérheted a kifizetést, amint az ügyféltől kapott pénz nálunk van. A minimális kifizetési összeg 20 000 Ft. Ezen felül a programban mindenkinek van egy saját Partner Menedzsere, aki gondoskodik arról, hogy megkapd a téged megillető jutalékot.

Kiket ajánlhatok?

Elsősorban Shoprenteren és Shopifyon működő webáruházakat várunk. Az ettől eltérő platformokról származó ügyfelekkel is lehetséges az együttműködés de ez minden esetben egyedi elbírálás útján történik.

Kapok bármiféle segítséget az ajánlásokhoz?

Abszolút! Ügyféltámogatói csapatunk válaszol bármilyen felmerülő kérdésedre, megoldja az ügyfeleidnél esetlegesen felmerülő problémákat, hogy a lehető legjobb élmény legyen mindenkinek az együttműködés. Emellett különböző erőforrásokat, tréningeket és promóciós anyagokat is biztosítunk, amelyek segítenek a jutalék megszerzésében. Végül, de nem utolsó sorban mindenkinek jár egy saját Partner Menedzser akihez bármilyen kérdéssel/igénnyel fordulhatsz.

Csatlakozzon a Partnerprogramhoz!

15% élettartam jutalék minden ügyfél után

Feliratkozom
Nem  találod, amit   keresel? Lépj kapcsolatba velünk a partners@rapidsearch.app email címen