Kérdésed merült fel?

Tedd fel kérdéseidre az űrlap kitöltésével és rapid sebességgel küldjük a választ!

*A gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot
Köszönjük!
Üzeneted megkaptuk, hamarosan keresni fogunk!
Oops! Valami probléma történt.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogy működik a próbaidőszak?

Töltsd ki a fenti űrlapot, hogy 14 napos ingyenes próbaidőszakot igényelhess. Ezt követően e-mailben küldjük a további részleteket a beüzemeléshez. A próbaidőszak lejárta után dönthetsz arról, hogy szeretnéd-e tovább használni a Rapid Search alkalmazást.

Mi számít keresésnek?

Az intelligens gyorskereső esetében minden olyan keresési folyamat, amelyet a látogató indít, keresésnek számít. Ide tartozik az is, ha megnyitja a kereső mezőt a látogató vagy belekattint, hiszen már ebben az esetben is javasol a Rapid Search népszerű termékeket a látogató számára.

A keresés akkor fejeződik be, amikor a látogató kiválaszt a kereső által felajánlott kulcsszót, kategóriát, terméket, esetleg tovább navigál egy másik oldalra.

Keresés találati oldalon minden egyes oldalbetöltődés külön keresésnek számít, amikor a látogató a termékeken szűrést, sorbarendezést vagy lapozást végez.

Mennyi keresés van havonta a webáruházamban?

A keresések számát nyomonkövetheted a Statisztikák menüpontban. A próbahónap során ezeket az adatokat folyamatosan mérjük, így az adott hónap végén tudjuk a pontos keresési mennyiséget meghatározni.

Mi történik, ha túllépem a havi keresési mennyiséget?

Ez jó hír, azt jelenti, hogy egyre több a látogatód! Ha túlléped a havi keresések mennyiségét, amit az adott csomag biztosít számodra, akkor a webáruházad eredeti keresője fog ismét működésbe lépni a Rapid Search helyett.
Ha rendszeres a limit túllépése, akkor érdemes nagyobb csomagra váltanod, hiszen ebben az esetben a több keresési mennyiségből, több rendelést is realizálhatnál.

Hogyan tudok előfizetni a Rapid Search-re?

Első lépésként azt javasoljuk, hogy Igényelj 14 napos próbaidőszakot, majd annak lejárta előtt e-mailben küldjük az előfizetéshez szükséged információkat.
Ha már a próbaidőszak előtt elő szeretnél fizetni, akkor látogasd meg a Árazás oldalunkat és válaszd ki a webáruházad motorja alapján a kívánt csomagot.

Ez a weboldal sütiket használ, mivel kisvállalkozásként hatékony működésre van szükségünk - Kérlek engedélyezd a sütiket az oldal maximális használhatóságáért. További információk az adatvédelmi szabályzatban.